Wij zijn Eric Valkenburg en Margreet Veenstra en wij wonen met onze Whippets in mooie bosrijke Een in Drenthe. 

 

Eric was voorheen vooral actief in de coursing met onze Whippets, helaas heeft hij daar momenteel ivm met het werk in zijn winkel, Dierenspeciaalzaak Quno Peize, geen tijd meer voor, maar hij hoopt deze hobby in de toekomst weer op te pakken. Momenteel geniet hij in zijn vrije tijd van de wandelingen en het bankhangen met onze Whippets

 

 

 

Eric op een van de zeldzame momenten dat hij zich in de ring waagt, hier met Shadow, Multi Kamp. Shiny Sensation's First Challenge

De grote hobby van Margreet is het showen van de, meestal zelfgefokte, Whippets op tentoonstellingen in binnen- en buitenland. 

Het hele traject, het selecteren van een reu, de geboorte van de pups, het observeren van de bouw en de karakters van de pups is een een groot onderdeel van deze hobby en leid uiteindelijk hopelijk tot zowel mooie, gezonde, als fijne Whippets van karakter die een fantastisch leven kunnen leiden, thuis bij Shiny Sensation's, of bij de nieuwe puppyeigenaar.

Alle Whippets leven in huis, en ook de pups worden grootgebracht in de woonkamer waar de basis wordt gelegd voor de latere socialisatie en zindelijkheid.

 

 

 

Margreet met Patsy (Multi Ch. Shiny Sensation's Catch a Star)